Keď sa zo Záhoráka stane Goral- Stretnutie Goralov v Pieninách 2022

Stretnutie Goralov v Pieninách 2022- festival, ktorý už má na Slovensku popredné miesto medzi letnými „OPEN AIR“ festivalmi dopadol na jedničku. Konal sa v piatok 19.8.2022 a sobotu 20.8.2022. Na svoje si mohli prísť nielen Gorali, ale aj milovníci dobrej hudby, zábavy a nefalšovanej Goralskej atmosféry z celého Slovenska, Českej republiky a Poľska. Hostiteľmi tohto festivalu sú traja bratia Tomáš, Štefan a Marek KOLLÁROVCI.

Na festivale vystúpili: Kollárovci, Kandráčovci, Vlasta Mudríková, Kašubovci, Goralský folklórny súbor z Poľska – Malí a veľkí „Jurgowiani“, Detskí heligonkári: Matej Kyseľ a Lucia Haladejová, Mafia Corner, moderátor podujatia: Marcel Forgáč a Štefan Kollár.

Čerešničkou na torte bol sobotnňajší večerný program kde Kollárovci pasovali za „GORALA“ Záhoráka- Filipka Kalku, ktorý bol slávnostným pasovaním prijatý do stavu Goralského. Tento Filipkov sen mu vysnívala jeho babka, ktorá jeho sen napísala do relácie: „V siedom nebi“ a podarilo sa. Tento príbeh bol aj odvysielaný na prvú adventú nedeľu v tv JOJ. Filipkovi prajeme veľa zdravia a tešíme sa na Stretnutie Goralov v Pieninách 2023

Hudba je liek, ktorý rozveseľuje mladých aj starých a na Stretnutí Goralov v Pieninách to platí na 100%.

Vstupenky na Stretnutie Goralov v Pieninách 2023 tu: https://topvstupenky.sk/event/stretnutie-goralov-v-pieninach-2023.html

Viac info o podujatí tu: www.stretnutiegoralov.com

Kto bol na Stretnutí Goralov v Pieninách 2022???

Napíšte do komentárov dole.

Kollárovci

Komentáre

Jedna odpoveď na na “Keď sa zo Záhoráka stane Goral- Stretnutie Goralov v Pieninách 2022”

  1. Lucia K. Avatar
    Lucia K.

    Boli sme, neskutočná atmosféra a tento rok sa taktiež tešíme. Kollárovci to robia skvelo, dôkazom je čoraz viac fanúšikov prichádzajúcich zo zahraničia a celého Slovenska na tento festival.
    Patrí im veľká vďaka, že už to pre nás organizujú 11.rok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *